Rosens stemme

99,95 kr.

En gang omtrent hvert tiende år dukker der en fortælling op, som rører hjerte og sjæl hos læsere på tværs af alle grænser – som Den lille prins af Saint-Exupéry, Siddhartha af Herman Hesse, Jonathan Livingston Havmåge af Richard Bach og Alkymisten av Paulo Coelho … Rosens stemme er sådan en bog. Den har inspireret og fortryllet læsere fra forskellige kulturer over hele verden.

Dette er historien om Diana, en ung kvinde, som har været så optaget af at blive accepteret og elsket af andre, at hun har ofret sine egne drømme og værdier undervejs.

Da hendes mor på sit dødsleje fortæller hende, at hun har en tvillingesøster, bliver det begyndelsen til en mystisk rejse – en rejse til en vidunderlig have i Istanbul, hvor hun bliver inviteret til at snakke med roserne.

Bogen beskriver, hvordan hendes søgen efter søsteren forvandler hende fra en sorgløs overklassepige i Rio de Janeiro til en søgende, følsom ung pige i Istanbul, der finder sig selv og lærer at tage ansvaret for sin egen rose.

Serdar Özkan er født i Tyrkiet i 1975. Han er uddannet inden for psykologi i USA og Tyrkiet, men har siden 2002 været forfatter på fuld tid og skriver romaner om den dybere mening med rejsen gennem livet. Hans første roman, Rosens stemme, er oversat til hen ved 50 sprog og er elsket af læsere over hele verden.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 9788791971778 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Udgivelsesdato: 10-05-2012

ISBN13: 9788791971778

Originaltitel: The missing rose

Vægt: 561 g

Dybde: 18 mm

Bredde: 135 mm

Højde: 210 mm

Forlag: Buster Nordic

Format: Indbundet

Udgave: 1

Originalsprog: Engelsk

Forfattere: Serdar Özkan