Bøger er Buster Nordics bankende hjerte

Det er en stor fornøjelse for alle os i Buster Nordic at byde dig velkommen til vores dejlige, legende, kreative og eventyrlige univers fyldt med gode historier og leg. 

Buster Nordic blev grundlagt af Knud Pilegaard i 1995, da hans søn Buster var bare et halvt år. Deraf navnet. 
Allerede dengang elskede Knud og hans kone at læse højt for de små, så det lå ligefor at vælge at udgive bøger til den aldersgruppe. 
Det ændrede sig aldrig, selvom sønnen Buster nu er en voksen ung mand. Siden da har vi lavet en masse søde børnebøger i alle slags formater. Du ser mange af dem her på vores hjemmeside. 

Fælles for dem er, at børn i alle aldre kender dem alle sammen fra TV’s børneprogrammer, og vi har erfaret, at børn elsker og er meget trygge ved genkendelsen. 
Vi holder især af at lave højtlæsningsbøger, hvor vi sidder med barnet eller barnebarnet, læser højt og taler om alt det, som sker i historien. Det gør verden stor og forunderlig, og det åbner op for en god dialog. 

Buster Nordics hjerte banker også for bøger til alle målgrupper. Vi er begyndt at lave spændende bøger, der rammer alle aldersgrupper og som kan læses og bruges af hele familien!

VI UDGIVER BØGER PÅ FEM NORDISKE SPROG

Vores vision

Vores mål er at bringe underholdende og sjove bøger med kendte karakterer til alle i hele Norden: Danmark, Finland, Norge, Sverige og Island.

Vi udgiver på lokale sprog i både trykte og digitale formater.
Den første licenserede karakter, vi var så heldige at arbejde med, da vi startede Buster Nordic tilbage i 1995.
Vi udgiver stadig Thomas-bøger i det meste af Norden.

Fremtrædende karakterer har sluttet sig til os – og Thomas – gennem årene: Pingu, Postman Pat, Bella Sara – sammen med alle vores glade venner fra Warner: Tom & Jerry, Scooby Doo, Batman og mange flere!

Vi dækker hele Norden

Buster Nordic har et solidt distributionsnetværk i fem lande. Danmark, Finland, Island, Norge og Sverige.

Vi udgiver i alle formater

Vi udgiver alt fra lærebøger, billedbøger og aktivitetsbøger til klistermærkebøger, papbøger og magasiner.

Køb vores bøger i butikkerne

Vi dækker boghandlere, kiosker, supermarkeder.


Udtalelser fra vores professionelle partnere

Belinda Loni Rasmussen

Managing Director of Macmillan Children’s Books

“Jeg har arbejdet sammen med Knud i over ti år nu og er gentagne gange imponeret over hans iværksætterånd, hans talent for at spotte kvalitetsprodukter og hans evne til at markedsføre dette produkt på originale måder. Knud har en passion og entusiasme for det, han gør, det er det hele. omfavnende, og han er i dette en inspiration for os alle.”

Anna Lisa McBride

“Tal om passion, hvis der er nogen i branchen, der forstår at bringe passion til deres arbejde, er det Knud! Han formidler anekdoter, der gør ham og hans virksomhed uforglemmelige, og forpligter sig til opgaven på mere end blot en professionel niveau, men også personligt. Gennem årene har jeg haft chancen for virkelig at lære Knud at kende, og ikke kun er hans engagement i branchen stærkt, men han er også en meget dedikeret og loyal forlagspartner. Han er ikke en, der tager imod nej til et svar, og er god til at finde løsninger for at sikre succes med hans projekter. Og vigtigst af alt, så glæder jeg mig til at fortsætte samarbejdet med ham i mange år fremover.”

Legetøj

Distribution

Vi har solide distributionskanaler i alle fem lande. De er i boghandlere, legetøjsbutikker, kiosker, supermarkeder – you name it! Vi udgiver historiebøger, male- og aktivitetsbøger, klistermærkebøger og magasiner.

Redaktion og salg
Vores dedikerede team sørger for, at bøger er velegnede til det nordiske marked både hvad angår indhold og formater. Vi har salgsrepræsentanter i alle landene og besøger dem alle med jævne mellemrum.

Mød holdet bag Buster Nordic

Knud Pilegaard

CEO

Rikke Luna Ø. Hall Mortensen

Redaktør

HER KAN DU FINDE OS

Buster Nordic A/S
Mindevej 45
2780 Dyssegård
Denmark

+45 2844 8311
publisher@busternordic.com

CVR: 33043376