Børnebøger er Buster Nordics bankende hjerte

Kids books

VI UDGIVER BØGER PÅ FEM NORDISKE SPROG

VORES LICENSER

Vi dækker hele norden

Buster Nordic har et solidt distributionsnetværk i fem lande. Danmark, Findland, Island, Norge og Sverige.

Vi udgiver i alle formater

Vi udgiver alt fra lærebøger, billedbøger og aktivitetsbøger til klistermærkebøger, papbøger og magasiner.

Køb vores bøger i butikkerne

Vi dækker boghandlere, udlejningsbutikker, kiosker, supermarkeder.

Vores Vision

Vores mål er at bringe underholdende og sjove bøger med kendte karakterer til børn i hele Norden: Danmark, Finland, Norge og Sverige.

Vi udgiver på deres lokale sprog i både trykte og digitale formater.
Den første licenserede karakter, vi var så heldige at arbejde med, da vi startede Buster Nordic tilbage i 1995, var Tanken Thomas.

Vi udgiver stadig Thomas & Friends-bøger i hele Norden.

Fremtrædende karakterer har sluttet sig til os – og Thomas – gennem årene: Pingu, Postman Pat, Bella Sara – sammen med alle vores glade venner fra Warner: Tom & Jerry, Scooby Doo, Batman og mange flere!

“Jeg har arbejdet sammen med Knud i over ti år nu og er gentagne gange imponeret over hans iværksætterånd, hans talent for at spotte kvalitetsprodukter og hans evne til at markedsføre dette produkt på originale måder. Knud har en passion og entusiasme for det, han gør, det er det hele. omfavnende, og han er i dette en inspiration for os alle.”

Belinda Loni Rasmussen

“”Tal om passion, hvis der er nogen i branchen, der forstår at bringe passion til deres arbejde, er det Knud! Han formidler anekdoter, der gør ham og hans virksomhed uforglemmelige, og forpligter sig til opgaven på mere end blot en professionel niveau, men også personligt. Gennem årene har jeg haft chancen for virkelig at lære Knud at kende, og ikke kun er hans engagement i branchen stærkt, men han er også en meget dedikeret og loyal forlagspartner. Han er ikke en, der tager imod nej til et svar, og er god til at finde løsninger for at sikre succes med hans projekter. Og vigtigst af alt, så glæder jeg mig til at fortsætte samarbejdet med ham i mange år fremover.””

Anna Lisa McBride

Distribution

Vi har solide distributionskanaler i alle fire lande. De er i boghandlere, legetøjsbutikker, kiosker, supermarkeder – you name it! Vi udgiver historiebøger, male- og aktivitetsbøger, klistermærkebøger, tavlebøger og magasiner.

Redaktion og salg

Vores dedikerede team sørger for, at bøger er velegnede til det nordiske marked både hvad angår indhold og formater. Vi har salgsrepræsentanter i alle landene og besøger dem alle med jævne mellemrum.

Mød holdet bag Buster Nordic

Knud Pilegaard

CEO

Rikke Luna Ø. Hall Mortensen

Redaktør

HER KAN DU FINDE OS

Buster Nordic A/S
Mindevej 45
2780 Dyssegård
Denmark

+45 2844 8311
publisher@busternordic.com

CVR: 33043376