Vilkår og betingelser

Hjælp

Har du brug for hjælp eller har spørgsmål til vores bøger eller andre varer, er du velkommen til at skrive til os publisher@busternordic.com, og vi vil gøre hvad vi kan for at hjælpe dig videre.

Betaling
Buster Nordic A/S modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, Mastercard, og Mobilepay. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.


Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

Buster Nordic A/S bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering
Buster Nordic A/S leverer på alle hverdage. Bestillinger indgået inden kl. 13.00, bliver afsendt samme dag. Bestillinger efter kl 13.00 bliver afsendt dagen efter. Leveringstid er 1-3 dage.

Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

Buster Nordic A/S vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering
Rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

Dafolo
Suderbovej 20-22,
9000 Frederikshavn
Denmark

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Refusion
Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på publisher@busternordic.com. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.
Returvarer skal sendes til: Dafolo, Suderbovej 20-22, 9000 Frederikshavn, Denmark

Klagemuligheder – oversigt og links:
Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus, Toldboden 2
8800 Viborg

Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus: https://kpo.naevneneshus.dk/

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/odr
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: publisher@busternordic.com

Ansvar
Når du køber varer hos Buster Nordic A/S skal du være indforstået med de handelsvilkår, der gælder for handel hos www.busternordic.com. Vi kan desværre ikke garantere at systemet, leverandører, samarbejdspartnere og andre involverede til enhver tid vil være fejlfrie. Buster Nordic A/S er heller ikke ansvarlig for eventuelle forsinkelser hos Dafolo (leverandøren).

Buster Nordic A/S kan ikke drages til ansvar for eventuelle følger af brug af www.busternordic.com, f.eks. problemer med internetforbindelse eller anvendelse af ikke-tidssvarende programmer.

Buster Nordic A/S kan ikke drages til ansvar for problemer såsom forsinkelser eller virus, opstået som følge af brug af e-mail eller downloads.