Perler med Gabriella

På denne side kan du læse anmeldelser af Gabriella Lawner Holms bog “Perler med Gabriella”

Hanne Hansen:
Det vil jeg da gerne, og du må gerne citere mig for det♥️🥰
Gabriella’s bog om perler er en fantastisk bog. Den henvender sig både til begyndere og øvede, voksne og børn. 2 ting jeg vil fremhæve, som der generelt er mangel på, er: fleksibilitet ( altså at man kan kombinere perler med andet materiale feks. hendes gækkebreve) og så at det ikke må være dyrt!!! Det elsker jeg.🥰. Alle vil jo have en hobby der ikke koster noget😂♥️
Knus fra PerleHanne

Åse Kaimer
Det fantastiske ved Perler med Gabriella er at alle mønstrene er lavet med basis plader og der er ingen farvekoder osv. er. Det er nemt og ligetil uden at skulle investere i alt mulig grej. Mine piger synes det er dejligt, at deres perleplader faktisk kan bruges til noget fint og ikke bare ender i skuffen. Som krea mor elsker jeg jo bare at med bogen så stopper perlepladeæraen aldrig fordi der er mønstre og ideer til alle lejligheder, ikke kun til børnene også til os andre gamle 😘