Perler med Gabriella

269,95 kr.

Grundet den overvældende succes, er 1. oplag af bogen udsolgt! 2. oplag forventes midt april 2024. Tak for den gode modtagelse!

Kom med på en spændende og kreativ rejse ind i strygeperlernes forunderlige verden i ”Perler  med Gabriella”, som åbner op for utallige muligheder for både børn og voksne.

Bogen er fyldt med unikke mønstre og inspirerende projekter, der vil hjælpe dig med at udforske strygeperlernes alsidighed. Uanset om du er nybegynder eller erfaren, vil du finde masser af sjove og udfordrende designs at kaste dig over.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 9788793770737 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Opdag, hvordan strygeperler kan være mere end bare en børneleg. De kan blive til smukke og anvendelige genstande til dit hjem eller til dig selv. Gabriella deler sine tips og tricks til at skabe flotte og funktionelle ting med perlerne.

Her kan du opleve, hvordan perlerne kan være en terapeutisk aktivitet, der giver ro og fordybelse. Inviter familien omkring bordet, og oplev, hvordan flere gene­ra­tioner kan samles og skabe fantastiske perleprojekter. Du kan også lave en lille perlestation med perler og bogen her og lade dit barn få en rolig stund uden skærmtid.

Bogen er ikke kun for børn; den er også en invitation til voksne, der ønsker at udforske deres kreative side. Uanset om du vil forvandle perlerne til indretningselementer eller unikke gaver, vil denne bog være din guide til at få det bedste ud af strygeperlernes verden.

Så sæt kursen mod en sjov og kreativ perleoplevelse med ”Perler med Gabriella”.

Om forfatteren:
Gabriella Lawner Holm er uddannet arkitekt og arbejder som selvstændig produktudvikler, content creator og underviser, alt sammen med afsæt i det kreative felt. Hun giver desuden danskerne masser af kreativ inspiration via sin Instagram­profil @gabriella.holm, og når hun laver tv som ”krea-ekspert” for Go’ Morgen Danmark på TV2. Gabriella havde i mange år bloggen www.frkhansen.dk, som blev startskuddet til at dele ud af sine kreative ideer tilbage i 2012, og det har siden dengang været et fast og urokkeligt fundament for alt, hvad hun skaber og deler: Alle skal kunne være med, og det må aldrig være dyrt.

Yderligere information

Diverse info

Perler med Gabriella
ISBN 9788793770737
Skrevet af Gabriella Lawner Holm
204 sider, indbundet
Str. 206 x 246 mm
Vejledende udsalgspris 269,95 kr.