Broderi uden regler

269,95 kr.

Grundet den overvældende succes, er 1. oplag af bogen udsolgt! 2. oplag forventes midt april 2024. Tak for den gode modtagelse!

BRODERI UDEN REGLER er ikke blot en traditionel opskriftsbog, men en inspirerende guide til at skabe personlige mønstre og unikke broderier. 

Anne Mette deler sine erfaringer, fejl og lærdomme gennem årene og opmuntrer dig til at tage det første skridt på din egen kreative rejse.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 9788793770768 Kategorier: , ,

Beskrivelse

I bogen præsenteres et udvalg af mønstre, som Anne Mette selv har designe, men intet er gengivet 1:1 – for det handler mere om at finde inspiration til at skabe dit eget udtryk. Her er ingen farvekoder, ingen materialelister og ingen fastlagte regler for, hvordan du syr. Du skal blot lade din egen fantasi og kreativitet flyve frit.

Uanset om du er nybegynder eller erfaren, vil BRODERI UDEN REGLER hjælpe dig med at udforske broderiets verden på en personlig og autentisk måde, så du selv skaber farvestrålende kunstværker, dekorative puder eller fantastiske broderier, der fortæller din helt egen historie.

Om forfatteren:

Anne Mette, der til daglig arbejder i en boghandel, har syet korssting i 30 år. Hun designer og syr mønstrene selv. Det er en proces, som kan tage op til et år. Anne Mette har udviklet en speciel syteknik, som ikke er efter ”reglerne”. Mønstrene er farvesprudlende, overraskende og kreative, og de kan kombineres i det uendelige, kun fantasien sætter grænser.

Anne Mette har siden 2018 afholdt workshops, primært for Midtfyns Hus id, LOF, Broderi Moderne, BrodeRibe og Skals Højskole, for at inspirere andre til at skabe noget unikt.

Yderligere information

Diverse info

Broderi uden regler
ISBN 9788793770768
Skrevet af Anne Mette Christensen
160 sider, indbundet
Str. 206 x 246 mm