Latter ved aftensmaden er tegn på trivsel

199,95 kr.

”Inspiration til at udnytte humorens kraft i relationel kommunikation, henvendt til familiens voksne, pædagoger, lærere og …. Anbefales i et eksemplar til de fleste folkebiblioteker og …” Bibliotekscentralen

Guide til, hvordan du skaber humor, latter og livsmod i familien.

Opdrag med humor: vejen til glæde og livsmod for børn og unge.

Børneopdragelse er der skrevet mange bøger om, men der er et vigtigt element, der ofte overses – nemlig humoren.

Bogen har allerede fået mange flotte anmeldelser – læs dem her!

Varenummer (SKU): 9788793770799 Kategorier: , ,

Beskrivelse

”Latter ved aftensmaden er tegn på trivsel” udfolder betydningen af humor i både børns og voksnes liv. Den viser, hvordan humor kan præge vores oplevelser, og hvorfor det er afgørende at inkludere humor i vores daglige rutiner. Bogen fungerer som et kompas for alle, der interagerer med børn, uanset om det er forældre, bedsteforældre, pædagoger eller lærere. Bogen kan også ses som en grundbog i humor for alle humorinteresserede.

Bogens kernebudskab er at ruste børn med livsmod – en kombination af selvtillid, selvværd og en optimistisk og humoristisk tilgang til livet. Den opfordrer familier til at skabe en positiv og legende grundstemning, hvor latter og smil bliver byggestenene til trivsel og glæde i børns sind og celler.

Dyk ned i denne rejse gennem humorens verden. Bogens teori, forskning og praktiske eksempler både udforsker og illustrerer humorens forskellige former – fra enkle jokes og komiske hændelser til billedrige metaforer, der skaber forståelse og brugbar viden. Bogen kombinerer dybde med underholdning og tilbyder indsigt pakket ind i sjove historier.

Som en praktisk guide præsenterer bogen til sidst en værktøjskasse med lege og aktiviteter, der ikke kun bringer smil frem, men også styrker båndet mellem generationer. Gå ombord i denne bog, og opdag, hvordan humor kan skabe glæde, trivsel og livsmod.

Om forfatteren:

Som lektor ved lærerseminarium gennem 23 år kombineret med fem års undervisning på pædagogseminarium og på Københavns Universitet har Per været optaget af børns trivsel, læring og livsmod med en forkærlighed for børns leg, idræt og humor. Fra 1999 begyndte han studiet af humor og startede kursusvirksomheden humor.dk i 2001. Han er ofte i medierne, og har ydet konsulentarbejde for DRTV og Norges Radio om forskellige perspektiver på humor.

Se mere på humor.dk

Yderligere information

Diverse info

Latter ved aftensmaden er tegn på trivsel
Guide til, hvordan du skaber humor, latter
ISBN 9788793770799
Skrevet af Per Ryt-Hansen
200 sider, paperback
Str. 140 x 200 mm