Press

Siris Eventyr – Kejserens skat

Buster Nordic er stolt over at kunne præsentere”Siris Eventyr”. Det er en flot tegneserie om vikingepigen Siri, og serien retter sig mod både piger og drenge i alderen 9 til 12 år.

Der er udarbejdet en lærervejledning til de der ønsker at arbejde med bogen i undervisningen.

Bogen er velegnet som supplement til lærebøgerne når der undervises om vikingetiden og bogen er både morsom og underholdende.

KEJSERENS SKAT er den første bog i serien og udgives samtidig med bind 2: MIMERS GÅDE.

Siris Eventyr – Mimers Gåde

SIRI ER TILBAGE. Denne gang kommer den modige vikingepige og hendes ven, Zack på sporet af en forsvundet skat. I vikingebyen Birka får de hjælp af munken Ansgar, der leder efter sine stjålne bøger. Sporene peger mod et mystisk sted, der bliver kaldt Mimers brønd. Men de bliver forfulgt af skurken Ivar og hans klumsede hjælper Grym, der prøver at få fat i skatten.

Endnu engang må Siri bruge al sin opfindsom hed og sin evne til at løse gåder og undslippe listige fælder. Og hvad er det for kostbarheder, der gemmer sig i Mimers brønd?

Mimers gåde er andet album i serien om Siris eventyr – og flere er på vej.

Siris äventyr – Barnserien om vikingaflickan ges ut i Norden!

Det Danska Förlaget Buster Nordic A/S, som bland annat ger ut  Angelina Ballerina, Firkantiga Djur, Postis Per och Thomas & Friends, har nu tecknat avtal för Norden på den populära och kritikerrosade svenska barnboksserien ”Siris äventyr”, som i Sverige ges ut av Stevali Barn. 

Tiny Square Critters

Write something here about our new cooperation.

Rutete Ninja

Write a teaser text about Rutete Ninja.

Angelina Ballerina

Angelina Ballerina books.

Life can only be understood backwards; but it must be lived forwards

Søren Kierkegaard